GYIK

GYIK

Kedves Gazdi! Azért, hogy mindent megtalálhass egy helyen, és még több időd maradjon a közös játékra bundás barátoddal, a vásárlóink által gyakran ismételt kérdéseket és az azokra adott válaszainkat az alábbiakban gyűjtöttük össze neked.

Mielőtt felkeresnéd ügyfélszolgálatunkat, kérjük, olvasd át a vásárlási tudnivalókat és az alábbi, gyakran feltett kérdésekre adott válaszainkat, hátha rögtön megoldódik a problémád. Amennyiben maradnak megválaszolatlan kérdéseid, bátran vedd fel velünk a kapcsolatot!

ÁLTALÁNOS KÉRDÉSEK

Az [email protected] e-mail-címünkön elérhetők vagyunk, és szívesen válaszolunk a kérdésekre.

A rendelésekkel kapcsolatban a [email protected] e-mail-címen tudsz érdeklődni.

Webshopunkban lehetőséged van darab és/vagy karton mértékegység kiválasztására is. Ezt az adott terméknél jelezzük számodra.

Nem, a Webáruházban van lehetőséged vásárlói fiókodat regisztrálni, de ez nem feltétele a rendelésnek. Itt fontos még tudni, hogy a vásárlói fiókod személyre szabott, így nem átruházható.

A Webshopban található „Pénztár” gombra kattintva a számlázási adatok és a fizetési mód megadása után elküldheted végleges megrendelésed. Ekkor dönthetsz az azonnali, bankkártyás fizetés vagy utánvétes fizetés mellett. Az utánvét lehetősége többletköltség mellett választható, amelynek mértékét jelezzük a Webshopban.

Kizárólag az adott termék árára vonatkoznak. Ezen felül jelentkezik még az esetleges utánvét, és/vagy a szállítás költsége.

A Webshopban feltüntetett szállítási díjak kizárólag a magyarországi címre történő postázás esetén irányadók. Külföldi cím megadása esetén egyedi árajánlatot küldünk a kézbesítés díját illetően. Csak ennek elfogadását követően kerül sor a vásárlása és a teljesítésre. Tehát megrendelésedet külföldi címre is eljuttatjuk.

A Webshopunkban feltüntetett árak kizárólag magyar forintban értendők.

Amennyiben rendelkezel érvényes kuponkóddal, igen, élhetsz ezzel a lehetőséggel. A Webshopon belül a „Pénztárnál” tudod érvényesíteni a kedvezményt.

Aktuális ajánlatainkat és kedvezményeinket mindig közzétesszük hírlevelünkben, és webáruházunk kezdőapján is feltűnően jelezzük nektek.

Iratkozz fel a Kutyahíradóra itt.

Amennyiben egyes termékeknél valamely adminisztrációs vagy technikai hiba miatt nyilvánvalóan téves ár kerül feltüntetésre a Webshopban, úgy a JACK csapata nem köteles a megrendelést hibás áron teljesíteni, és felajánlhatja a helyes áron történő megvásárlást részedre. Ezt a módosított ajánlatot elfogadhatod, de vissza is utasíthatod.

Ilyen esetben feltétlen javasoljuk, hogy vedd fel velünk a kapcsolatot itt: [email protected]. Köszönjük szépen!

Örülünk, hogy érdeklődsz termékeink és tartalmaink iránt. Részletes termékleírásokat, blogcikkeket találsz Webshopunk oldalán, de további érdekes és szórakoztató tartalmakkal is várunk Facebook, Instagram és TikTok oldalinkon.

A megrendelt termékek módosítására és a rendelés törlésére nincs lehetőség. Probléma esetén kérjük, vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a [email protected] címen.

A visszaigazoló e-mail kiküldése pár percet vesz igénybe miután a rendelés leadásra került. Amennyiben hosszabb idő elteltével sem érkezik meg, kérjük, vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a [email protected] címen.

Webáruházunk minden esetben elektronikus számlát állít ki, így digitális formában érkezik a rendelésében megadott e-mail-címre.

ETETÉSSEL, ADAGOLÁSSAL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK

Természetesen! Kizárólag ellenőrzött alapanyagból készült kutyaeledelt forgalmazunk. Allergiás vagy funkcionális diétát tartó kedvencednek az alábbi linken elérhető hipoallergén eledeleket ajánljuk: Webáruház

Blogcikkünk a témában: LINK

A nyers etetés – vagy BARF – egyre inkább elterjed a kutyatartók körében. Mindez nem véletlen! Olvasd el a témáról írt blogcikkünket itt. Blog

Termékkínálatunkban mindent megtalálsz, ami a kezdő vagy haladó BARF-tápláláshoz elengedhetetlen. Tervezd meg velünk kedvenced menüjét!

Neked ajánljuk: LINK

Állateledeleink javasolt testsúly-kilogrammonkénti adagolását minden termékünk csomagolásán feltüntetjük, és webshopunkban, termékeink leírásában is olvashatóak ezek az adatok. Ha bizonytalan vagy az adagolást illetően, keresd bátran ügyfélszolgálatunkat, segítünk neked!

SZÁLLÍTÁS ÉS VISSZAKÜLDÉS

Rendelésedet a leadástól számítva 2–4 munkanapon belül kiszállítjuk, amennyiben az készleten van. Ugyanakkor a meghatározott szállítási idők csak tájékoztató jellegűek, azok nem minősülnek határidőnek, és az esetleges késedelmekért nem tudunk felelősséget vállalni.

Termékek kézbesítésére szerződött partnere a GHIBLI Kft. (cégjegyzékszám: 01-09-710265; adószám: 12167452-2-44; székhely: 1211 Budapest, Petróleum utca 2.), a gyakorlati kézbesítést pedig az Express One Hungary Korlátolt Felelősségű Társaság (cégjegyzékszám: 01-09-980899; adószám: 13947109-2-43; székhely: 1239 Budapest, Európa utca 12.) végzi, amely ennél fogva közös adatkezelőként is eljár.

A házhoz szállítást az Express One Hungary Futárszolgálat végzi. A szállítás költsége 12.900 forint feletti webáruház rendelés esetén ingyenes, míg ez alatt a kiszállítási díj magyarországi kézbesítési cím megadása esetén: 1.590 Ft-tól.

Keresd fel ügyfélszolgálatunkat, készséggel állunk rendelkezésedre! A gyorsabb ügymenet érdekében készítsd elő a rendelési azonosítódat, a visszaküldeni kívánt termék számát, és légy kedves, határozd meg a visszaküldés okát. 

További részletekért, kérjük, tanulmányozd áruvisszaküldési feltételeinket.

A nyilatkozat mellékletként feltöltésre került az ÁSZF-ben, amit itt érhetsz el. 

Ebben az esetben szíves elnézésedet kérjük, és arra kérünk, olvasd el az ÁSZF ide vonatkozó részét, amelyben részletesen kifejtésre kerültek a lehetőségeid és a teendőid. Ezt itt érheted el.

Tartós fogyasztási cikk vásárlása esetén a jótállás időtartama 10.000 forintot elérő, de 100.000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év; 100.000 forintot meghaladó, de 250.000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén 2 év; 250.000 forint eladási ár felett 3 év. A határidők elmulasztása jogvesztéssel jár, és a jótállási határidő a megrendelt áru átvételének napjával kezdődik.

ÁSZF-ben megjelölt székhelyünkön közvetlenül is felkereshetsz bennünket, de elsősorban elektronikus úton, e-mail-ben jelezve várjuk a jelzésed a hibás termék postacímünkre való megküldésével.

A jótállási feltételekről az ÁSZF-ben tudsz tájékozódni, amelyet itt érhetsz el.

up
X