Kutya? Pipa!

Kutya? Pipa!

Gondoskodunk a tökéletes kutyaeledelről

A kutya mindenit! Velünk több legyet üthetsz egy csapásra! A boldog és egészséges kutyusok elkötelezett szerelmeseiként pontosan tudjuk, mennyi tennivalód akad, ha új blöki érkezik a családba. Épp elég feladat megtalálni a számára megfelelő állatorvost, kutyaiskolát, beszerezni a legideálisabb fekhelyet vagy a kutyatartáshoz szükséges egyéb kiegészítőket, és akkor még nem is beszéltünk kedvenced táplálásáról. Segítség nélkül nagy kihívás választani a megannyi eledelvariáció közül, de a JACK csapatára ebben is számíthatsz: gondoskodunk a tökéletes kutyatápról!

Legyen szó normál, BARF, Air-dried vagy hipoallergén étrendről, ha a „Kutya? Pipa!” jelzéssel ellátott termékeinket választod, garantáltan elégedettek lesztek mindketten.

Hogy miért vagyunk ebben olyan biztosak? Hálás gazdik, boldogan falatozó ebek ezrei, dietetikusok és állatorvosok visszajelzései alapján a JACK termékeivel bundás barátodat prémium minőségű, változatos összetételű, vitaminokban gazdag eledellel táplálhatod. Felelős döntést hozol, hiszen tápjaink fogyasztásával kutyád emésztése is kielégítően és megbízhatóan működik majd, így pedig megspórolhatod a költség- és időigényes köröket az állatorvosnál és az eledelválogatással töltött plusz perceket, vagy akár órákat is inkább pacsiosztogatód szeretgetésére fordíthatod.

Hagyd, hogy levegyük ezt a terhet a válladról! Válaszd a JACK-termékeket, amivel egyszerre pipálhatsz ki „to-do” listádon több kutyás feladatot!

up
X