Vásárlás menete

Vásárlás menete


A megrendelő (a továbbiakban: Megrendelő) a Honlapon keresztül adhat le érvényes megrendelést, az ott aktuálisan elérhető Termékekre, a „Harapnivalók” vagy „Webáruház” gombra kattintva, a terméklista egészéből, vagy kategóriákra szűkítve a kínálatot.

Ezt követően az egyes Termékeket kiválaszthatja, vagy megtekintheti az adott Termék leírását tartalmazó aloldalt, ahol szintén lehetősége nyílik a Termék kiválasztására.

A kiválasztás után a kiszerelés kiválasztása következik, amely során „darab” vagy „karton” állítható be.

A kiszerelés megadását követően a kívánt mennyiséget kell beállítani.

Ezután a Termékek a kosárba kerülnek, majd megtekinthető a kosár tartalma.

Itt lehetősége van a Megrendelőnek kuponkód beváltására, amennyiben rendelkezik ilyennel.

Ezt követően a „Pénztár” gombra kattintva a számlázási adatokat és a fizetési módot adhatja meg a Megrendelő (utánvét, vagy bankkártyás fizetés), majd a véglegesítéssel a rendelést elküldheti. Utánvét választása esetén többletdíj-fizetési kötelezettség keletkezik!

Szolgáltató tájékoztatja a Megrendelőket, hogy a Honlapon lehetőség van vásárlói fiókot regisztrálni, de ez nem feltétele a vásárlásnak.

Megrendelő tudomásul veszi, hogy a vásárlói fiók nem átruházható.

A Szolgáltató az Online Felületeken részletesen feltünteti a termékek nevét, leírását, illetve fényképeit.

Megrendelő tudomásul veszi, hogy az Online Felületeken feltüntetett szállítási díjak és feltételek kizárólag magyarországi címre történő postázás esetén irányadók, ezért külföldi kézbesítési cím megadása esetén nem jön létre ajánlati kötöttség a Szolgáltató részéről. Szolgáltató ilyen esetben egyedi árajánlatot ad a kézbesítésre, és csak ennek Megrendelő általi elfogadását követően áll be a Szolgáltató ajánlati kötöttsége.

Megrendelő a visszaigazolt megrendeléstől a jelen Szerződés 6. pontja szerinti feltételekkel jogosult elállni.

A megrendelésről Szolgáltató e-mailben automatikus visszaigazolást küld.

Szolgáltató igyekszik mindenkor pontos készlet-adatokkal rendelkezni, ugyanakkor, amennyiben bármilyen okból nem tudja teljesíteni a leadott megrendelést, azt két munkanapon belül, e-mailben jelzi a Megrendelő felé, aki fenntarthatja megrendelését (ezt kifejezheti úgy is, hogy nem válaszol) vagy elállhat attól.

Szolgáltató tájékoztatja a Megrendelőket, hogy a fentiek alapján leadott megrendelés írásba foglalt szerződésnek minősül.

A Termékek ára és a szállítási díjak

Szolgáltató a Termékek árát, illetve a kiszállítás díját a Honlapon tünteti fel (a továbbiakban együttesen: Díj).

A Honlapon feltüntetett díjak – amennyiben kifejezetten, eltérően nem kerül feltüntetésre, forintban értendők, és tartalmazzák az általános forgalmi adót (Áfa).

Megrendelő a rendelés leadásakor dönthet azonnali, bankkártyás fizetés, vagy utánvétes fizetés mellett. Az utánvét lehetősége többletköltség mellett választható, amelynek mértékét Szolgáltató a Honlapon jelzi.

Amennyiben akciós ár kerül bevezetésre, Szolgáltató teljes körűen tájékoztatja Megrendelőket az akcióról és annak pontos időtartamáról. Szolgáltató az akciós árak meghatározásakor jogszerűen jár el, megfelelve a termékek eladási ára és egységára, továbbá a szolgáltatások díja feltüntetésének részletes szabályairól szóló 4/2009. (I. 30.) NFGM-SZMM együttes rendelet szabályainak.

Amennyiben valamely adminisztrációs vagy technikai hiba miatt nyilvánvalóan téves ár kerül a Honlapra, úgy a Szolgáltató nem köteles a megrendelést hibás áron teljesíteni, és felajánlhatja a helyes áron történő megvásárlást a Megrendelő részére. Megrendelő a módosított ajánlatot elfogadhatja vagy visszautasíthatja. Hibás ár alatt azt az árat kell érteni, amin a Szolgáltatónak nincs meg a szerződéses akarata az egyedi szerződés megkötésére. A Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény vonatkozó rendelkezései alapján a szerződés a felek akaratának kölcsönös és egybehangzó kifejezésével jön létre. Amennyiben a felek nem tudnak megállapodni a szerződéses feltételekben, azaz nincs meg a felek akaratát kölcsönösen és egybehangzóan kifejező nyilatkozat, abban az esetben nem beszélhetünk érvényesen létrejött szerződésről.

További részletek az ÁSZF-ben olvashatók.

up
X