Ezért olyan különleges a JACK Air-dried kutyaeledel

air dried légiesen könnyű eledel

Te is hallottál már kirobbanóan finom és egészséges eledelújdonságunkról a JACK Premium Dog Food Air-dried kutyatápjáról? Tudod, miért hozol igazán jó döntést, amikor ezzel a légiesen könnyű, fehérjedús táppal  kínálod kedvenced? Hadd soroljuk fel a legfontosabbakat!  

A JACK Premium Dog Food csapata igazi eledelújdonsággal rukkolt elő! Forradalmi Air-dried termékünk más,  mint a jól ismert nedves eledel, és nem is olyan, mint egy hagyományos száraz táp: meleg levegőn szárított, air-dried technológiával készült. Igazi újdonság ez a kutyaeledelek világában! Alapja az ínycsiklandó friss hús,  miközben glutén- és tartósítószermentesen biztosít szuper egészséges tápanyagot a kutyáknak.

Ez az eledel valódi SUPERFOOD, amely olyan innovatív étket kínál a kutyák számára, amely egyesíti a száraz tápok ropogós állagát a nedves eledel frissességével és ízletességével. A gyártási folyamat során alkalmazott, speciális és kíméletes szárítási módszer a lehető legtöbb tápanyagot megőrzi a felhasznált alapanyagokból. A  rendkívül könnyen emészthető, étvágygerjesztő Air-dried eledel 100 grammja 200 gramm friss húst és állati  belsőséget is tartalmaz.  

Bátran kínálható érzékeny gyomrú kutyusoknak, illetve alternatívát biztosít a BARF etetési módszer szerelmesei  számára. Utóbbi olyannyira igaz, hogy nem véltelenül nevezik a terméket szárított BARF menünek is. Tökéletes és  praktikus opciót kínál utazás közben is, amikor a hűtött, nyers ételt elvinni kockázatos és bonyodalmas művelet. Az air-dried technológia további előnye, hogy az így készült kirobbanóan finom kutyaeledelek tartósítószerek  felhasználása nélkül képesek megőrizni minőségüket még a felbontást követő 18. hónapban is. 

Ez az ízletes kutyaeledel 100 %-ig természetes összetevőkből áll, antibiotikus hatású, ezáltal lassítja kedvenced  öregedését, a benne található antioxidánsokkal pedig megelőzhetőek a megbetegedések.  

Kutyák JACKET vennének

A kutyák JACKET vennének! Miért tudjuk ezt egészen biztosan? Mert a szimat sosem csal! Ez a légiesen könnyű  kutyaeledel azért is lehet a boldog és elégedett szimatolók kedvence, hiszen díjnyertes szaglásuknak és bajnok  ízlelőbimbóiknak köszönhetően pontosan érzik a különbséget a feldolgozott és tartósított nyersanyagokból készült  hagyományos száraz tápok, valamint a – modern gyártási technológiának köszönhetően – kizárólag friss  alapanyagok felhasználásával készült Air-dried kutyaeledel között.  

Ez a finomság olyan szuper egészséges ízbomba, mellyel az étkezés öröm a kutyáknak, és megnyugvás a gazdiknak. Próbáljátok ki eledelújdonságunkat, és harapjatok rá a kedvezményekre is!  

Megrendelem

További kutya jó tartalmakért pedig kövesd közösségi média oldalainkat!

up
X